horeca beveiliging inzetten

Voorkom calamiteiten in- en rondom UW horeca gelegenheid.

NOWI STAAT VOOR U KLAAR

Horeca beveiliging

Horeca beveiliging is de laatste jaren een specialisme geworden. De vroegere portie is vervangen door een gecertificeerde en gescreende Horecabeveiliger in de vorm van een gastheer.

NOWI beveiliging is een leverancier van gekwalificeerde, representatieve en ervaren Horecabeveiligers. De veiligheid van uw gasten en personeel staat daarbij centraal. Goede afspraken met u als opdrachtgever en ondersteunende diensten liggen aan de basis voor succes. Een goed voorbereide toegangsregulatie voorkomt immers ongewenste situaties. Onze Horecabeveiliging is uw gastheer en uw visitekaartje!

Horeca beveiliging met aandacht voor uw gasten

Uw gasten gaan graag uit in een veilige omgeving en gaan er als vanzelfsprekend vanuit dat zij louter plezier zullen ervaren in uw ambiance. Vertrouwen hebben in uw horecabeveiliging is voor hen belangrijk en dient daarom door beveiligingsprofessionals te worden gewaarborgd. U kunt met een gerust hart alle aandacht aan uw gasten geven, de Horecabeveiliger informeert u direct en alleen waar nodig. Een professionele aanpak, gestoeld op preventie voorkomt problemen en misverstanden: gecertificeerde Horecabeveiligers weten wat ze wel en niet mogen, zijn getraind inzake (dreigende) conflicten, verbale – en non-verbale technieken en zijn fysiek sterk en gezond. Moet er representatief worden opgetreden zal de Horecabeveiliger dat op gepaste wijze doen. Horecabeveiliging is een belangrijk onderdeel van onze beveiligingsdiensten en heeft om deze onze volle aandacht.

transportbeveilging

“Van A to Z professioneel en snel geregeld. Wij hebben geen enkel omkijken gehad naar de gang van zaken.”

HORECA BEVEILIGING DOOR NOWI!

24/7

beveiliging mogelijk

proactief

Altijd controle

betrouwbaar

en discreet

Ons getrainde personeel weet precies hoe te handelen in welke situatie dan ook, dit leidt tot efficiëntere processen en zal kosten besparen. Ben jij op zoek naar een beveiliger voor jouw kantoor? Neem dan contact met ons op! Samen gaan we op zoek naar beveiliging passend bij jouw wensen.

Wij bieden:

N

Ervaring

N

Discretie

N

Integriteit

N

Fexibiliteit

N

Controle

Geschikt voor:

N

MKB

N

international openreerende bedrijven

N

waarde transport

N

snel transport

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Onze specialisten voorzien je graag van de beste beveiliging op maat!

TELEFONISCH CONTACT

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9:00 – 17:30 op telefoonnummer 035 – 26 00 204.

ONLINE OFFERE AANVRAGEN

1 + 13 =