EVENEMENTEN BEVEILIGEN

Evenementenbeveiliging met een persoonlijke benadering.

NOWI STAAT VOOR U KLAAR

EVENEMENTen beveiliging

EVENEMENTENBEVEILIGING OP MAAT DOOR NOWI BEVEILIGING

Evenementen en veiligheid vormen een naadloze combinatie voor NOWI Beveiliging, een vooraanstaand bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in evenementenbeveiliging in Nederland. Sinds onze oprichting hebben wij ons toegelegd op het beveiligen van uiteenlopende publieksevenementen, variërend van grootschalige muziekfestivals tot intieme culturele bijeenkomsten en alles daartussenin.

TAKEN VAN EEN EVENEMENTENBEVEILIGER

Onze evenementenbeveiligers gaan verder dan alleen beveiliging bieden. Vanaf het allereerste advies tot het afronden van het evaluatietraject, nemen wij het gehele beveiligingsproces op ons. Dit omvat onder andere het verstrekken van advies, het doorlopen van vergunningsverleningstrajecten, overleg met overheidsinstanties, opstellen van veiligheidsplannen, uitvoering van beveiligingsmaatregelen en het evalueren van het evenement na afloop.

IS BEVEILIGING VERPLICHT BIJ EEN EVENEMENT?

Ja, beveiliging is van cruciaal belang bij evenementen. Wij begrijpen dat ieder evenement uniek is, met verschillende locaties, doelgroepen en doelstellingen. Daarom bieden wij maatwerk, waarbij we uw wensen, doelen en budget integreren in een op maat gemaakt plan van aanpak. Hierdoor ontvangt u niet alleen beveiliging op hoog niveau, maar ook een helder en duidelijk veiligheidsadvies om onaangename verrassingen te voorkomen.

WAAR MOET EEN BEVEILIGER AAN VOLDOEN?

Onze beveiligers voldoen aan strenge eisen en beschikken over ruime ervaring en vakkennis. Met ons keurmerk evenementenbeveiliging garanderen wij een hoog niveau van kwaliteit en veiligheid. Onze inzet is gericht op meer dan 100%, omdat wij uw evenement niet alleen veilig, maar ook gedenkwaardig willen maken. Dit bereiken wij door een gedegen voorbereiding, een op maat gemaakt veiligheidsadvies en de inzet van gekwalificeerd personeel.

GASTHEERSCHAP ALS VISITEKAARTJE

Bij NOWI beveiliging staat niet alleen beveiliging en veiligheid centraal, maar ook gastheerschap. Wij begrijpen dat de aanwezige beveiliging het visitekaartje van uw evenement is. Onze beveiligers zijn een integraal onderdeel van uw organisatie, waarbij hun uitstraling en werkwijze volledig aansluiten op uw wensen als opdrachtgever. Wij streven ernaar om het publiek op uw evenement op een veilige manier te vermaken, en daarbij een gedenkwaardige ervaring te creëren.

NOWI Beveiliging, uw partner voor professionele evenementenbeveiliging op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement veilig en succesvol te maken.

Regel nu uw evenementenbeveiliging

Ga direct in gesprek met onze veiligheidsprofessionals en informeer vrijblijvend over de veiligheidsmogelijkheden voor uw eigen evenement. Wij staan uw graag te woord.

 

evenementenbeveiliging

EVENEMENTENBEVEILIGING NOWI!

24/7

beveiliging mogelijk

proactief

Altijd controle

betrouwbaar

en discreet

Ons getrainde personeel weet precies hoe te handelen in welke situatie dan ook, dit leidt tot efficiëntere processen en zal kosten besparen. Ben jij op zoek naar een beveiliger voor jouw kantoor? Neem dan contact met ons op! Samen gaan we op zoek naar beveiliging passend bij jouw wensen.

Wij bieden:

N

Ervaring

N

Discretie

N

Integriteit

N

Fexibiliteit

N

Controle

Geschikt voor:

N

MKB

N

international openreerende bedrijven

N

waarde transport

N

snel transport

Een offerte ontvangen waar je blij van wordt

Onze specialisten voorzien je graag van de beste beveiliging op maat!

TELEFONISCH CONTACT

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9:00 – 17:30 op telefoonnummer 035 – 26 00 204.

ONLINE OFFERE AANVRAGEN

6 + 3 =